+31 (0) 416 286 348 info@desso-airmaster-tegels.nl
Door voortdurende innovatie levert Desso producten die wat betreft kwaliteit, duurzaamheid en design tot de allerbeste behoren. Desso wil het klanten gemakkelijk maken door eenvoudig en met gezond verstand zaken te doen en ons zeer flexibel op te stellen in onze dienstverlening. Desso werkt volgens de Cradle to Cradle principes waarbij producten worden gemaakt van zuivere grondstoffen die gemakkelijk te scheiden zijn om vervolgens nieuwe producten te maken in zowel de biologische als de technische cyclus.

Desso maakt producten waar haar medewerkers trots op kunnen zijn en laten iedereen naar een gezamenlijk doel toewerken door open communicatie binnen de organisatie te bevorderen en waarborgt de kwaliteit van getufte en geweven tapijten, van tapijttegels en van kunstgras door te investeren in goede productiefaciliteiten. Desso als vooraanstaand producent in alle vier de segmenten, respectievelijk Business Tapijt, Hospitality Marine Aviation, ConsumentenTapijt en Sport Systems.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Betere binnenluchtkwaliteit en prachtig design

Betere binnenluchtkwaliteit en prachtig design

Nieuwe DESSO AirMaster collectie Bij Desso vragen we ons altijd af hoe mensen in hun dagelijks leven nog meer voordeel kunnen hebben van onze tapijt oplossingen. Het ontwikkelen van milieuvriendelijke vloeren die een voortreffelijke meerwaarde bieden qua design en...