+31 (0) 416 286 348 info@desso-airmaster-tegels.nl

De Desso filosofie

 

Door voortdurende innovatie levert Desso producten die wat betreft kwaliteit, duurzaamheid en design tot de allerbeste behoren. Daartoe werkt Desso samen met architecten, ontwerpers, projectontwikkelaars. Klantgemak. Desso wil het klanten gemakkelijk maken door eenvoudig en met gezond verstand zaken te doen en ons zeer flexibel op te stellen in onze dienstverlening.

Desso werkt volgens de Cradle to Cradle principes waarbij producten worden gemaakt van zuivere grondstoffen die gemakkelijk te scheiden zijn om vervolgens nieuwe producten te maken in zowel de biologische als de technische cyclus.

Desso maakt producten waar haar medewerkers trots op kunnen zijn en laten iedereen naar een gezamenlijk doel toewerken door open communicatie binnen de organisatie te bevorderen.
Desso waarborgt de kwaliteit van getufte en geweven tapijten, van tapijttegels en van kunstgras door te investeren in goede productiefaciliteiten.
Het doel van Desso op lange termijn is de reputatie van Desso als vooraanstaand producent in alle vier de segmenten, respectievelijk Business Tapijt, Hospitality Marine Aviation, ConsumentenTapijt en Sport Systems, te versterken.

Over Desso AirMaster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desso Airmaster Brochure

Contactgegevens

Dick Flemmingstraat 23b
5161 CA, Sprang-Capelle
Gemeente Waalwijk

T: 0416 – 286 348
@: info@desso-airmaster-tegels.nl