+31 (0) 416 286 348 info@desso-airmaster-tegels.nl

Nieuwe DESSO AirMaster collectie

Bij Desso vragen we ons altijd af hoe mensen in hun dagelijks leven nog meer voordeel kunnen hebben van onze tapijt oplossingen. Het ontwikkelen van milieuvriendelijke vloeren die een voortreffelijke meerwaarde bieden qua design en functionaliteit en zo een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen staat centraal.

AirMaster is een goed voorbeeld van een innovatieve oplossing die design en functionaliteit naar een hoger plan brengt. Het biedt een voortreffelijke oplossing die de binnenluchtkwaliteit aanzienlijk verbetert. Met AirMaster kun je vertrouwen op de bewezen oplossing die het schadelijk fijnstof uit de lucht opneemt en vasthoudt. Op die manier draagt AirMaster bij aan betere werk- en leefomstandigheden in kantoren, scholen, zorgcentra en andere zakelijke en thuis omgevingen.

Met trots stellen we de nieuwste AirMaster collectie voor: Elements en Blend geven architecten en interieurontwerpers het ‘beste van twee werelden’.
AirMaster Elements en Blend bieden een bredere keuze aan prachtige patronen en texturen met de geweldige functionaliteit van de originele AirMaster- range, waarbij de fijnstof concentratie in de binnenlucht vier keer effectiever wordt verminderd dan bij gewoon tapijt en acht keer effectiever dan bij een harde vloer1).

Meer informatie over deze producten treft u hieronder aan.

DESSO AirMaster Elements

Creativiteit en prestatie komen samen bij de lancering van de AirMaster Elements product range.

Deze unieke range combineert creativiteit en de functionaliteit van de originele AirMaster en zorgt zo voor meer vloerontwerp mogelijkheden.

AirMaster Elements bestaat uit vier verschillende producten, elk beschikbaar in zes kleuren en elk met een eigen persoonlijkheid en stijl: Atmos, Cosmo, Oxy en Sphere. De range wijkt af van het lineaire van de originele AirMaster®-ontwerpen en heeft een glad, gaaf uiterlijk met richtingloze organische patronen die een kalmerend en rustgevend decor vormen voor elke ruimte.

Meer informatie over deze producten treft u hieronder aan.

BETERE BINNENLUCHTKWALITEIT EN PRACHTIG DESIGN_3+4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ATMOS
AirMaster ® Atmos is een prachtig gestructureerde lussenpool tapijttegel die de perfecte basis vormt voor een strak en modern interieur.

COSMO
Door het subtiele en natuurlijke lijnenspel past AirMaster ® Cosmo in elke moderne omgeving.
Het creëert een rustige hedendaagse oase.

BETERE BINNENLUCHTKWALITEIT EN PRACHTIG DESIGN_5+6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


OXY
AirMaster Oxy heeft een subtiel organisch en onregelmatig dessin dat vergelijkbaar is met dat van gedroogde klei, waardoor het perfecte decor vormt voor een modern design-kantoor.

SPHERE
AirMaster Sphere doet handgemaakt en rustiek aan. Het tapijt is geïnspireerd op natuurlijke materialen en elementen die warmte en textuur toevoegen aan een moderne kantooromgeving.

BETERE BINNENLUCHTKWALITEIT EN PRACHTIG DESIGN_7

 

 

 

 

 

 

Het sterke space-dyed garen van AirMaster Blend creëert een speels maar toch bescheiden all-over patroon voor eindeloze ontwerpmogelijkheden. Om creativiteit de ruimte te geven en mixing & matching mogelijk te maken, zijn alle kleuren perfect te combineren met het originele AirMaster gamma.